Cellnäring

Cellnäring - Behöver vi näringstillskott?

Kroppen behöver näring och syre för att skapa energi. Vi vet idag att matens näringsinnehåll är mycket låg och näringsfattig. Tillsammans med den hektiska livstil vi lever leder det till näringsbrister-krämpor och vidare till ohälsa och allvarliga sjukdomar. Det börjar med mindre signaler som huvudvärk, dålig sömn, störningar i matsmältning, eksem, värk i kroppen...

Jag menar att vi kan vända den nedåtgående spiralen uppåt. Då krävs det att se över sin hälsa och göra livsstilförändring. Sund kost tillsammans med målfokuserad kosttillskott kan vara tillsammans med ytterligare nödvändiga åtgärder början på dit nya hälsosamma liv.

 

Jag rekommenderar till mina klienter målfokuserad cellnäring med högsta kvalitetssäkring och maximal biotillgänlighet (upp till 98%) NTC patent (Närings Transport Concept) garanterar vitalämnes transpot direkt till cellerna. Konceptet består av perfekt sammansatta vitalämnen som våra celler behöver för optimal livsfunktion.

 

Dålig sömn, dålig hy, hår och naglar, störningar i mag- och tarm kanalen, koncentrationsvårigheter, frånvaro av glädje, nyfikenhet och lust - kan vara tecken på näringsbrist som orsakar stress på cellnivå.

 

Informationsvideo

 

Klicka här för mer information om företaget som ligger bakom utvecklingen och produktion av cellnäringstillskott.

 

Kolla även informationsvideon till höger.

 

 

Tatjana Hallenfors- Pleijert - www.aires-sweden.se

Observera

 

Produkter som jag

presenterar här

finns inte att köpa i butik, utan säljs endast via kontakten med återförsäljaren.

 

Du får tillfälle att bli lyssnad som klient/kund och får personlig rådgivning.

 

För mer information vänligen kontakta mig här.